Wandmontage adapters

En dan heb je je luifel aangeschaft. Je bent er hartstikke blij mee, maar er is één probleem: hij moet nog aan je voertuig gemonteerd worden. Hoe? 

Bij het horen van een adapter denk je eerder aan een electrisch voorwerp. Maar een adapter voor een luifel betekent dat je eenvoudig je luifel op je voertuig kunt monteren. Omdat de wanden van een voertuig nooit dezelfde vorm hebben (sommigen lopen rond, andere hoekig, bij weer een andere zit er een boog in) bestaan er voor deze verschillende voertuigen, verschillende adapters. 

De wandmontage adapters zijn special geschikt voor, hoe kan het ook anders, het bevestigen van je luifel op de zijwand van je caravan. Vind hier de adapter die past bij jouw voertuig en luifel!

Wil je alle opties zien voor wandmontage adapters? Kijk dan op KampeerPerfect.nl!

LET OP! Voor alle adapters geldt dat deze niet uit voorraad leverbaar zijn. De levertijd variert van 2-8 weken, omdat dit product speciaal voor jou besteld moet worden.


Omnistor adapter serie 2000

Omnistor adapter serie 2000

In de serie 2000 zijn er adapters voor de volgende voertuigen: Hymer car, Brandrup, Renault Master, Eriba touring, diverse Volkswagens en vele andere auto's.

De afbeelding hiernaast is niet representatief voor alle onderstaand genoemde modellen. Klik op de link en zie hoe de desbetreffende adapter eruit ziet!

Wil je een compleet overzicht van alle wandmontage adapters? Ga naar KampeerPerfect.nl.


Omnistor Adapter serie 8000

Omnistor Adapter serie 8000

In de adapter serie 8000 zijn verschillende type adapters voor verschillende type voertuigen. 

Wil je een compleet overzicht van alle wandmontage adapters? Ga naar KampeerPerfect.nl.