Sun and Rain blockers

Sun- and Rainblockers zijn ideaal geschikt als je vrij wilt zitten, maar wel uit de zon, wind en regen wilt blijven. Je monteert de voor- of zijpanelen gemakkelijk aan je luifel of luifeltent. Sun- and rainblockers zijn in allerlei uitvoeringen en maten verkrijgbaar!


Rain- and sunblockers F

Rain- and sunblockers F

Wil je niet een gehele luifeltent aan je voertuig hebben, omdat je gewoon open wilt zitten? Maar wil je jezelf ook niet laten natregenen of heb je last van de zon? Dan is deze Rain- and sunblocker een goede minimale optie om de zon en regen te weren, maar ook de wind! Het doek is gemaakt van een wind- en waterdicht PVC. Deze rain- and sunblocker is super makkelijk aan het frontprofiel van je luifel te schuiven en je kunt hem gebruiken voor alle Thule en Omnistor luifels. Super multifunctioneel dus!

Wil je meer informatie over de Rain- and Sunblocker F of bestellen? Bekijk dan het overzicht op KampeerPerfect.nl.


Rain Blocker Front

Rain Blocker Front

De Rainblocker voorwand zorgt ervoor dat jij rustig uit de regen en wind kunt zitten. Het handige van deze Rainblockers is dat ze multifunctioneel zijn, omdat je ze ook in combinatie met luifeltenten kunt gebruiken. Hij is bijvoorbeeld ideaal geschikt voor naast de Thule Quickfit (zoals te zien op de foto hiernaast) of Easylink. Ook kunnen ze gebruikt worden in combinatie met Thule verbindingsstukken.

Wil je meer informatie over de Rainblocker front of bestellen? Bekijk dan het overzicht op KampeerPerfect.nl.


Rain blocker side

Rain blocker side

De rain-blocker is niet alleen verkrijgbaar in een voorwand, maar ook in de vorm van een zijwand! Wederom is deze wand gemaakt van PVC doek, welke wind- en regendicht is. Wil je dus genieten van je uitzicht, maar ook uit de wind zitten? Dan monteer je deze zijwand eenvoudig aan je luifel. De zijwand heeft een groot raam, over de gehele breedte en 2/3 in de lengte. Zo mis je niets van je omgeving. De zijwand kun je bevestigen met een spanarm (deze wordt standaard meegeleverd).

Wil je meer informatie over de Rainblocker side of bestellen? Bekijk dan het overzicht op KampeerPerfect.nl.


Sunblocker G2 Front

Sunblocker G2 Front

Deze Sunblocker G2 van Thule heeft vele voordelige extra's. Hij is namelijk licht- en luchtdoorlatend waardoor je in de koelte blijft zitten. Het doek heet ook wel een screendoek. Dit betekent dat je er wel doorheen kunt kijken, maar de zon kan er niet doorheen.

Bevestig je Sunblocker G2 aan de voorlat van je luifel en breidt hem uit met een zijwand. Dan kun jij optimaal genieten van de rust! De Sunblocker is het nieuwe paradepaardje van de Thule G2 lijn.

Wil je meer informatie over de Sunblocker G2 Front of bestellen? Bekijk dan het overzicht op KampeerPerfect.nl.


Sunblocker G2 Side

Sunblocker G2 Side

De Sunblocker G2 Side werkt hetzelfde als de Sunblocker G2 Front. Het doek is wederom een screendoek. Dit houdt in dat de zon er niet doorheen kan, maar jij er wel doorheen kunt kijken. Ook blijft het koel, doordat de hitte van de zon wordt tegengehouden. Je bevestigd hem heel gemakkelijk aan de spanarm van je casetteluifel. Je kunt hem net als je Rainblocker gemakkelijk in combinatie met je Thule Quickfit of Easylink gebruiken.

Wil je meer informatie over de Rainblocker side of bestellen? Bekijk dan het overzicht op KampeerPerfect.nl.


Omnistor Windscreen

Omnistor Windscreen

De Omnistor Windscreen kun je vergelijken met een windscherm die je nog wel eens op het strand ziet. Zeer praktisch om uit de wind te kunnen zitten. De Omnistor Windscreen werkt in de vorm van een oprolsysteem en kan maximaal 3 meter zijn. Je kunt hem ook vrijstaand gebruiken (dus meenemen naar het strand) maar ook bevestigen aan een luifelpoot. Je kunt hem gebruiken voor de serie 5 en 6.

Wil je meer informatie over de Omnistor Windscreen of bestellen? Bekijk dan het overzicht op KampeerPerfect.nl.

Afmeting: 150x300 cm
Materiaal: Screendoek en klittenband