Safari Residence voorwanden

Deze Safari Residence voorwanden zijn er in vele verschillende maten en opties. Om je goed te kunnen helpen is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een voorwand. Om je goed op weg te kunnen helpen hebben wij de afmeting nodig van de aanbouwhoogte. Dit kun je meten door de afstand tussen de onderkant van de luifelbox en de grond te meten. 


Voorwand Safari Residence

Voorwand Safari Residence

De Thule voorwand is evenals de Thule zijwanden gemaakt van sterk PVC doek. Dit doek zorgt ervoor dat jij waterdicht en vrij van de wind zit. Bij de meeste privacy rooms is het zo dat je direct afgesloten zit van je omgeving, vanwege de weinige ramen. Bij de Thule Residences is dit anders. De grote ramen zorgen ervoor dat je een opener gevoel hebt en er meer lichtinval is, waardoor het lijkt alsof je nog steeds buiten zit. Uiteraard hoef je 's avonds niet in een etalage te zitten als je gezellig je kaarsjes aan hebt. Je kunt namelijk gordijntjes bij bestellen! Het raam kun je helemaal openen en daarvoor in de plaats zit muggengaas, zodat vervelende kleine beestjes niet zomaar naar binnen kunnen komen.

De voorwand is verkrijgbaar in de kleur waar ook je luifeldoek van is. De zijwanden worden standaard geleverd in grijstinten. Je kunt ervoor kiezen om je deur aan de linker of rechterzijde te plaatsen. De voorwanden zijn geschikt voor aanbouwhoogtes:

Small (2.15x2.29m)
Medium (2.30x2.44m)
Large (2.45x2.59m)

Wil je meer informatie over voorwanden van de Safari Residence of bestellen? Bekijk dan het overzicht van alle voorwanden op KampeerPerfect.nl.

LET OP! Binnen onderstaande formaten zijn ook weer formaten beschikbaar.

Leverbaar voor lengtes van:

Voorwand 2,60m
Voorwand 3m
Voorwand 3.25m
Voorwand 3.50m
Voorwand 3.75m
Voorwand 4m
Voorwand 4.50m
Voorwand 5m
Voorwand 5.50m
Voorwand 6m