Omnistor 6200

Vind jij een luifel maar zwaar?? Met de Thule Omnistor 6200 is dat niet perse meer het geval, want deze luifel is 20% lichter dan de Omnistor 6000! (deze is niet meer te verkrijgen, je kunt hier alleen nog losse onderdelen voor bestellen). De Thule Omnistor 6200 is ontworpen voor verschillende adapters die op verschillende voertuigen passen.


Ook een leuke bijkomstigheid is dat de luifel verlicht kan worden met Thule LED- verlichting! Deze LED- verlichting plak je onder de casette van je luifel en geeft een gezellige sfeer!

Wanneer je de 6200 gebruikt voor aan je kampeerbusje kun je de luifel ook opendraaien en open laten staan wanneer je de deur dicht hebt!  


Omnistor 6200

Omnistor 6200

LET OP! Dit product ligt niet op voorraad klaar. Deze moet speciaal voor jou besteld worden. Hierdoor kan de levertijd uitlopen van 2 tot 8 weken.

De Thule Omnistor 6200 is ontworpen voor verschillende adapters die op verschillende voertuigen passen. Het voordeel van de 6200 is dat hij bijna 20% lichter is dan de Omnistor 6000 (deze is niet meer te verkrijgen, je kunt hier alleen nog losse onderdelen voor bestellen). 
Ook een leuke bijkomstigheid is dat de luifel verlicht kan worden met Thule LED- verlichting!
Kleur van het doek: Alaska Grijs, Blue Sky, Mystic Grijs of Saffier Blauw

Voor een compleet overzicht van Thule- Omnistor 6200 luifels, ga naar KampeerPerfect.nl.